Bij BRIGHT is het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten ons uitgangspunt. Mocht je toch niet tevreden zijn? Dan kan je de door jou bestelde producten tot 30 dagen na besteldatum bij ons retourneren zonder opgaaf van reden.

Mocht je onverhoopt gebruik willen maken van deze regeling dan dien je de producten in nieuwstaat en originele verpakkingen retour te zenden en het retourformulier volledig ingevuld bij te voegen. Voor dit retourformulier kan je contact met ons opnemen via support@brightsport.com.

Om de retourzending te accepteren hebben wij een bewijs van bestelling/betaling nodig.

Let op: Wij accepteren alleen ongebruikte en complete artikelen. Mocht een product niet voldoen aan onze voorwaarden, dan kunnen wij het retour niet aannemen. De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

We zullen dan het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen na registratie van je retourzending terugbetalen, op voorwaarde dat het product al in goede staat is teruggestuurd. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen dan binnen 24 uur!